Kirkens Nødhjelps fasteaksjon

Derfor bør du bruke Vipps-klistremerkene

Folk har mindre kontanter tilgjengelig enn tidligere, og det er kjedelig for både bøssebærer og giver om besøket i døra avsluttes med "- jeg skulle gjerne gitt, men har dessverre ikke kontanter"

Nå har over 2,3 millioner nordmenn tilgang til Vipps på mobilen, og en donasjon kan overføres med få tastetrykk. Kirkens Nødhjelp har trykket opp små klistrelapper, som vi anbefaler på det sterkeste at dere bruker på bøssene under årets aksjon:

- Bøssebæreren får en påminnelse om at man kan Vippse en gave til 2426 dersom den som åpner døra ikke har kontanter.

Giveren ser Vipps-lappen tydelig når han/hun åpner døra for en av menighetens bøssebærere. Blir gaven gitt der og da med mobilen, kan vi takke umiddelbart med et smil og noen få ord. 

Hvert hus og hvert møte ansikt til ansikt er verdifullt, både for den som går med bøsse og den som får besøk. Dette møtet skal vi fortsatt holde fast på, selv om kontanter etter hvert erstattes av digitale pengegaver. 

Fest den grønne lappen godt synlig på bøssa. Gjerne på det lilla lokket, rett under myntinnkastet. Da blir den synlig slik at bøssebærer slipper å nevne at han/hun har Vipps – det sier seg selv når de rekker frem bøssa. Gjør dette på alle bøssene som deles ut på aksjonsdagen.

Enkelte velger å vippse der og da i døra, det er flott! Andre spør om en lapp med vippsnummeret. Bruk Vippslappene og bli med å løfte årets fasteaksjon til tidenes innsamlingsresultat! 

I etterkant vil alle menigheter som ønsker det kunne finne ut hvor mye som er vippset i sitt distrikt, i rapporter fordelt på postnummer. Følg med på www.Fasteaksjonen.no etter aksjonen for mer informasjon.Skriv ut siden