Kirkens Nødhjelps fasteaksjon

Konfirmanter

Her får du presentert materiell som du kan bruke i konfirmantundervisningen. Klikk deg videre på bildene for å laste ned materiellet. 

Konfirmantpresentasjon

Konfirmantpresentasjon

Hvorfor skal vi gå med bøsse? Hva er det pengene går til? Hvem er Kirkens Nødhjelp? Denne powerpoint-presentasjonen gir informasjon om årets fasteaksjon og forbereder konfirmantene til å gå med bøsse. Den kan også brukes på andre samlinger i menigheten.
14.12.2017
Filmer (Youtube)

Filmer (Youtube)

Jean ønsker å gi norske konfirmanter er omvisning i flyktningleiren han bor i. Innocent forteller om hvordan han jobber med å gi sine medflyktninger rent vann. Her finner du også en tankevekkende film om å være noe for andre, og årets aksjonsfilm.
14.12.2017
Last ned filmene

Last ned filmene

Her kan du laste ned filmene til konfirmantpresentasjonen
09.01.2018
Bøsseskolen

Bøsseskolen

Jonna viser hva man skal gjøre, men mest av alt hva man ikke skal gjøre, når man skal gå med bøsse. Filmene kommer med lattergaranti, og er fine å vise til alle potensielle bøssebærere.
19.12.2017
Alt om den politiske kampanjen

Alt om den politiske kampanjen

Årets kampanje setter lys på klimaendringene som fører til både for mye og for lite vann. Det er de rike landene, som Norge, som slipper ut størsteparten av klimagassene. Likevel er det verdens fattigste som opplever de verste konsekvensene. Derfor må vi ta størsteparten av ansvaret for å kutte våre utslipp. Et viktig tiltak er å signere underskriftkampanjen.
21.12.2017
Byggeklosser til konfirmantundervisningen

Byggeklosser til konfirmantundervisningen

Her finner du ulike leker og refleksjonsoppgaver, som er fine å bruke i konfirmantundervisningen for dere som har tid til mer enn presentasjonen.
08.01.2018
Kahoot

Kahoot

Som avslutning på powerpoint-presentasjonen har vi laget en Kahoot, som du kan bruke for å oppsummere sammen med konfirmantene hva de har hørt og lært.
19.12.2017