Kirkens Nødhjelps fasteaksjon

Planlegg din aksjon

God planlegging er nøkkelen til en god aksjon. Start tidlig og inkluder mange i planleggingsfasen.

I menyen til venstre har vi delt opp aksjonen i fire deler:

Planlegg: Her finner du nyttige tips og råd for å planlegge aksjonen; som råd om hvordan dere kan få oversikt over alle oppgaver som må fordeles, nye rodekart og hvordan rekruttere flere bøssebærere.

Bestill materiell: Hvert år lager vi mye spennende aksjonsmateriell dere kan bestille. Vi forteller hva dere må bestille og hvilket annet materiell som er kjekt å ha. I tillegg er det filmer og annet materiell som dere kan laste ned selv.

Engasjer: Fasteaksjonen er en aksjon for hele menigheten. Her finner dere det dere trenger for å engasjere mange flere i gudstjenesten, i konfirmanttimene, barna i menigheten og i andre samlinger. 

Gjennomfør: Aksjonsdagen nærmere seg. Hvordan gjøre stand bøssene, motivere til ekstra innsats på dagen eller innrapportere resultatet? Her finner dere svarene på dette og mye mer. 

 

 Skriv ut siden

Planlegg

Fasteaksjonen er en stor begivenhet og det er mye som skal planlegges. En fasteaksjonsgruppe i menigheten gjør planleggingsfasen både enklere og morsommere!

Bestill materiell

Du trenger materiell for å gjennomføre Fasteaksjonen. Det meste ligger digitalt og kan lastes ned, men noe må du bestille via nettbutikken. Vi skal hjelpe deg med å finne det du trenger.

Engasjer

Når hele menigheten er engasjert bidrar det til gode innsamlingstall og en morsom aksjon.

Media

Synlighet av aksjonen er viktig for at bøssen skal bli full.