Kirkens Nødhjelps fasteaksjon

Bestill materiell

Du trenger materiell for å gjennomføre Fasteaksjonen. Det meste ligger digitalt og kan lastes ned, men noe må du bestille via nettbutikken. Vi skal hjelpe deg med å finne det du trenger.

Materiellet skal være til hjelp for å lage en god fasteaksjon både for deg som er aksjonsleder, trosopplærer eller prest. Vi håper at de skal bidra til å skape engasjement i hele menigheten. Det er morsommere når ulike grupper samarbeider om Fasteaksjonen, da blir resultatet også bedre. 

DETTE MÅ DU BESTILLE

Bøssemateriell
Det blir ingen aksjon uten innsamlingsbøsser, derfor er det viktig at dere sjekker at dere har nok bøsser og nøkkelsnorer til å dekke alle rodene. Vær ute i god tid og bestill eventuelt flere bøsser, bøsselokk og nøkkelsnorer. I tillegg må dere bestiller nye låsepinner, bøsseetiketter og vippsklistremerker. Alt bøssemateriell kan du bestiller her.

 

Bestillingsfrister

Materiellet kan bestilles nå. Vær tidlig ute med bestilling av materiell og beregn 15 virkedager før du mottar det i posten. Trenger dere bare materiell til bøsseaksjonen er det fint om dere bestiller innen 16. februar. Askeonsdag er 14. februar så husk å bestille materiell til bruk i fastetiden i god tid! 
 
 
 


Skriv ut siden

Bøssemateriell

Bestill bøssemateriell for en vellykket innsamling.

Gullbillett

Jakten på gullbillettene er et enkelt og morsomt konsept som gjør bøssebæring mer spennende. Målet er å inspirere flere bøssebærere til å delta på dugnaden og å gå hele roden.

Plakat

Heng opp årets aksjonsplakat i menigheten og i nærmiljøet.

Plakat med regnbuebønn

Bruk regnbuebønnen i menigheten i fasten. Den tar for seg ett tema hver uke i fastetiden, og fyller ukene med refleksjon og innhold.

Signaturlapper

Underskriftskampanjer nytter! Bestill signaturlapper og engasjer menigheten i årets kampanje.

Superheltheftet

UTSOLGT! Kirkens Nødhjelp har laget et opplegg for barn i hele fastetiden - Superhelt.

Den Lille Vannboka

UTSOLGT! Aktivitetshefte for barn mellom 7 og 12 år.